0734 -19 77 77 micke@msiebenrock.com

GOOGLE ANALYTICS 4 ÄR HÄR

GOOGLE ANALYTICS

Den digitala världen förändras snabbt, speciellt de senaste åren. Analysen av våra digitala insatser är viktigare än någonsin. Därför välkomnar jag glatt den nya mycket bättre versionen av Google Analytics, kallad Google Analytics 4.

Varför skall du ha Google Analytics?

Oavsett om du har en e-handelswebbplats , en vanlig webbplats eller en informativ blogg är det viktigt att få reda på vad besökarna gör. Det är också viktigt att du tar reda på var de kommer ifrån, och vad orsaken är till att de besöker din webbplats. Allt detta får du reda på med Google Analytics. Sen gör det ju inte ont att det är gratis.

Egna anpassade rapporter

En anpassad rapport är en rapport där du själv bestämmer vad rapporten skall innehålla, samt vilka mätvärden som är viktiga för dig. Sätt igång att bygga egna rapporter.

Helt gratis!

Man brukar säga att ingenting är gratis, men i detta fallet är det faktiskt så. Det finns ingen anledning att inte använda GA, de flesta webbplatser har t o m GA installerat från början.

Integration med andra plattformar.

Med Google Analytics 4 är det nu ännu enklare att se dina besökares digitala köpresa och dess olika faser, samt göra prognoser och estimeringar för framtiden.

Följ kunde köpresa.

Dina besökare är alltid anonyma, men genom att GA4 ger dom olika internet-ID:n så kan du spåra besökarna mellan de olika kanalerna. Mycket spännande var de tar vägen.